Susan Mulder       

Magnetiseur/Healer, holistisch Energetisch Therapeut en Medium

Diensten

Healing Magnetiseren                                                                                                                                                                                                   

 Ben je gestresst, (over)vermoeid, burn-out, last van lichamelijke pijnen wat niet weg gaat en kan je slecht slapen? Dan kan ik door middel van healing/handoplegging en bepaalde drukpunten de pijn verzachten en weer rust in je lichaam geven.

 Door het healen en magnetiseren haal ik de blokkades in je lichaam weg. Waardoor je weer een goede doorstroming krijgt in je energiebanen. 

Het wordt rustiger in je hoofd en lichaam, er is weer ontspanning. Ook voor dieren kan ik wat betekenen. Dieren zijn net een spons, als het niet goed gaat met het baasje dan zie je vaak dat de dieren in hun omgeving na verloop van tijd kwaaltjes krijgen en of vermoeid raken. Juist de dieren staan open voor de universele energie en hebben veel baat bij het magnetiseren. 

Massage                                                                                                                                                                                                          

Hoofdpijn, nek en rugklachten, spanning in het lijf, dan is een massage heerlijk. Net als bij het magnetiseren, masseer ik de blokkades weg en  laat ik de doorstroming van het bloed en energie weer op gang komen. Zelfs met kleding aan kan ik veel voor jou betekenen.                   

Paranormaal consult  en ondersteunend gesprek/reading                                     

 In een paranormaal consult stem ik mij af op de universele energie en samen met mijn begeleiders kan ik je een boodschap geven wat op dit moment belangrijk voor je is en kan ik antwoorden geven op levensvragen waar je mee zit. Wil je een boodschap van een overleden dierbare dan kan ik mij voor hun openstellen en jou een boodschap van hun aan jou meegeven. Als het moment goed is. Ik bepaal niet wat er gebeurd, dat doen onze begeleiders en gidsen. 

Spirit-u-heel-normale avond                                                                                                                                                                              Je kunt mij uitnodigen om bij je thuis een avond te verzorgen voor een kleine groep mensen. Minimaal 4 en maximaal 8 personen. Je krijgt dan in een intieme sfeer een paranormaal consult. Ieder mag dan een foto of voorwerp meenemen van zichzelf of een overleden dierbare.                                      

 Ik vraag hiervoor €20,- p.p.(exclusief reiskosten), voor gastheer/vrouw is het gratis bij minimaal pers.                                                                                    

Huis reiniging                                                                                                                                                                                              

Vroeger deden de mensen in het voorjaar de grote schoonmaak. En dat was niet voor niets. Het hele huis werd gereinigd. Tegenwoordig doen we dat niet meer. Toch is het goed om regelmatig je huis te reinigen op energetisch niveau. Waarom zou je vragen? Als je een fase van je leven hebt afgesloten dan word het tijd om de oude energie te verwijderen. Zeker als het een periode van verdriet en/of boosheid is. Die energie kan blijven hangen in je huis. Voor je gevoel heb je een periode afgesloten en toch kan je je moe voelen en het gevoel hebben dat je niet verder komt. Die (oude) energie heeft dan nog vat op je. Ook kan er nog energie in het huis zitten van vorige bewoners of zelfs van wat daarvoor is gebeurd. Ik kan je huis of ruimte reinigen op een eenvoudige manier en leer je hoe je het daarna zelf kunt doen.                                                                                                                              

 Dan is er nog de energie van overledenen                                                                                                                                                    

  Dat is weer iets heel anders. Vaak word dit als negatief ervaren. Terwijl meestal de overledenen geen kwaad in de zin hebben. ook hierin kan je mij uitnodigen om met deze energieën in gesprek te gaan en vragen waarom ze daar zijn. Meestal hebben ze niet een door dat ze de bewoners van het pand tot last zijn. Wanner ik met hun in gesprek begrijpen ze wat er aan de hand is en gaan dan ook naar de plek wat nu hun thuis is. Ik jaag geen entiteiten weg. Je kan iemand niet wegjagen tegen zijn of haar zin. Als je met iemand in gesprek gaat krijg je wederzijds begrip en rust. En dat is waar het om gaat. Deze manier van "reinigen" Is een heel ander verhaal en moet je aan mensen overlaten die weten wat ze doen. Meestal is het probleem na één sessie opgelost.


 Fonoforese en klankschalen

In de praktijk gebruik ik stemvorken tijdens het healen en magnetiseren. Dit is een mooie manier om in de energiebanen met de trilling en frequentie van de stemvorken te werken. Iedere stemvork heeft een eigen trilling.